ردکردن این
اورینگ متری چیست؟

اورینگ متری چیست؟

اورینگ متری چیست؟

اورینگ، آب بندی حلقه ای مانند است که در اتصالات قطعات به صورت تکی و یا چند تایی جهت جلوگیری از نشت گاز و مایعاتی مانند آب مورد استفاده قرار میگیرد. اورینگ متری، همانند اورینگ لاستیکی معمولی است. با این تفاوت که در اورینگ متری میتوانید با سایز و اندازه دلخواه، اورینگ خود را برش زده و با چسباندن دو طرف آن، به راحتی در محل مورد نظر نصب کنید.

جنس اورینگ متری

در صورت استفاده از اورینگ متری، توجه به اندازه و متریال به کار رفته در اورینگ از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید از اورینگی با قطر 2 الی 3 میلی متر استفاده کرد. اورینگ های متری معمولا از جنس های نیتریل، سیلیکون و وایتون می باشد. اورینگ های متری نیتریل نسبت به اورینگ های سیلیکونی و وایتون، پرکاربرد بوده و کار با آن نیز آسان است. اورینگ متری وایتون که با آن اورینگ وایتون نیز گفته می شود، نسبت به اورینگ های سیلیکونی و نیتریل حالت پذیری کمتری دارد. از همین رو بهتر است در طراحی هایی با اشکال پیچیده، به جای آن، از اورینگ های متری سیلیکون و نیتریل استفاده کنید. اورینگ های وایتون به دلیل مقاومت در برابر مواد اسیدی و شیمیایی و همچنین دمای بالای 300 درجه سانتیگراد، بیشتر در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند. اورینگ متری سیلیکون دارای انواع مختلف رنگ بندی و حالت پذیری بیشتری نسبت به سایر انواع اورینگ های متری می باشد. از همین رو در طراحی های مختلف از این نوع اورینگ نیز میتوان استفاده کرد. در ادامه با نوین رابر همراه باشید.

مراحل آماده سازی اورینگ متری

اولین مرحله در اماده سازی اورینگ متری، اندازه گیری قطر اورینگ به وسیله کولیس ( ابزاری برای اندازه گیری دقیق قطر ، عمق و طول ) است. در این مرحله بعد از اندازه گیری قطر اورینگ، طول آن را اندازه گیری کرده تا با محل مورد نظر هم اندازه باشد. برای این کار میتوانید اورینگ را به دور محل نصب بپیچید تا اندازه دقیق آن مشخص شود. درصورتی که از اندازه محل مورد نظر مطمعن نیستید میتوانید اورینگ را کمی بلند تر برش بزنید تا در صورت نیاز بتوانید آن را کوتاه تر کنید. توجه داشته باشید که هنگام اندازه گیری، اورینگ را فشرده و یا نکشید.

در مرحله بعدی نوبت به برش اورینگ می رسد. به این صورت که اورینگ را به وسیله کاتر تیز و برنده به صورت مورب برش بزنید تا دو طرف آن چسبندگی بهتری داشته باشند. توجه کنید که هنگام برش حتما از تیغ تیز و برنده استفاده کنید زیرا در غیر اینصورت، اورینگ در محل نصب دچار فشردگی شده و عمل آببندی به شکل مطلوب صورت نمی گیرد.

در مرحله آخر نوبت به چسباندن دو طرف اورینگ می رسد. به این صورت که دو طرف اورینگ را بدون پیچش و با چسب مناسب به صورت کاملا صاف و هموار به یکدیگر بچسبانید. در صورتی که احساس کردید دو طرف اورینگ به خوبی نچسبیده، از اورینگ جدید استفاده کنید زیرا در صورت پاک کردن چسب، اورینگ کوتاه تر می شود. برای چسباندن اورینگ هایی از جنس نیتریل میتوانید از چسب قطره ای ( سیانواکریلات ) استفاده کنید. توجه کنید که هنگام استفاده از چسب قطره ای، حتما زیر هود آزمایشگاهی و یا کنار فن کوچک این کار را انجام دهید، زیرا بخار ایجاد شده از چسب، سمی است و در صورت تنفس باعث بروز مشکلاتی نیز می شود.

 

اورینگ متری چیست؟

کاربرد اورینگ متری

اورینگ های متری در دو نوع ایستا و پویا هستند و به عنوان آببند جهت جلوگیری از نشت آب و گاز در صنایع مختلفی مانند صنعت نفت، صنایع پتروشیمی، صنایع لاستیک سازی، لوازم خانگی، کارخانجات سیمان، خودرو و انواع ماشین آلات صنعتی نیز مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر این، تولید و نصب اورینگ های متری به راحتی انجام می گیرد و نسبت به سایر اورینگ ها دارای قیمت مناسب و به صرفه تری است.

بیشتر بخوانید

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *