اورینگ، یک نوع محصول ساده و اقتصادی است که به عنوان جایگزین واشرهای تخت مورد استفاده قرار میگیرد. این محصول، قابل استفاده به صورت تکی یا چند تایی بوده و میتواند به عنوان یک آب بند استاتیکی و دینامیکی عمل کند. اورینگ متری، در واقع نوع خاصی از اورینگ ها است که دارای خصوصیات بی نظیری می باشد. اورینگ متری، را قادرید به اندازهای که نیاز دارید برش داده و با استفاده از آن در موقعیت مورد نظر خود، به راحتی آب بندی را انجام دهید. برای استفاده از اورینگ متری، ابتدا بایستی اورینگ مناسب را مشخص و تهیه نمایید. در مرحله بعد با برش دادن آن به ابعاد مورد نیاز و اتصال دو طرف آن، بدون هیچ مشکلی میتوانید، برای ایجاد آب بندی استفاده کنید. تفاوت اصلی این محصول با اورینگ معمولی در قابلیت برش آن است.
تولید اورینگ متری با استفاده از روش های مختلف
در حالت کلی، به چهار روش تولید اورینگ متری صورت می گیرد که شامل اکستروژن، قالب گیری تزریقی، قالب گیری با فشار و قالب گیری انتقالی است، که در ادامه به تشریح هر یک از آن ها خواهیم پرداخت.
روش اکستروژن
برای اجرای این روش، مواد اولیه جهت ساخت اورینگ متری باید در درون قالب قرار داده شود. این قالب دارای سطح مقطع دلخواه برای تولید قطعه اکسترود شده است. این روش، فواید ویژه ای نسبت به روش های دیگر در شکل دهی دارد. در ابتدا، توانایی زیاد در ساخت قطعات با سطح مقطع سخت و پیچیده وجود دارد. ثانیاً، مواد ترد و شکننده نیز به راحتی قابل شکل دهی هستند؛ زیرا در این روش، ماده تنها در معرض فشار و تنش برشی قرار دارد. علاوه براین، این روش قطعاتی با سطح مقطع بسیار با کیفیت و صاف ایجاد میکند و قدرت مواد را بهبود می بخشد.
استفاده از روش قالب گیری تحت فشار
یکی از روش های رایج و پرکاربرد در تولید اورینگ لاستیکی، روشی است که در مراحل زیر اجرا میشود. در آغاز کار، باید پیش گرم کردن ماده مورد نظر انجام شود و بعد از آن، به داخل حفره قالب قرار داده شود. سپس، با اعمال فشار بالا، فک بالایی قالب بسته می شود تا مواد با تمام سطح قالب تماس خوبی داشته باشد.
قالب گیری تزریقی
این روش در واقع، به عنوان یک روش نوین برای تولید اورینگ ها مشهور است، به این صورت که، مواد گداخته به داخل قالب همراه با اعمال فشار انجام می شود. مواد الاستومری جزء موادی هستند که امکان تزریق را برخوردار می باشند. در این روش، این مواد با فشار، وارد حفره قالب می شوند و در آنجا سرد شده و به نوعی سفت شده و در نهایت به شکل هندسی حفره قالب تبدیل می شوند.
فرآیند قالب گیری انتقالی
در قالب گیری انتقالی نسبت به فرآیند تزریقی، برای پر شدن حفره های قالب به طور یکسان، نیاز است که فشار زیادی اعمال شود. همچنین، در این روش، استفاده از موادی که در حالت اولیه جامد هستند الزامی است. این خاصیت باعث کاهش هزینه های تجهیزات و کاهش وابستگی روش به زمان می شود. اما، ممکن است زمان مورد نیاز برای پر شدن قالب در فرآیند انتقالی در مقایسه با روش تزریقی بیشتر باشد.
جمع بندی
صنایع لاستیک سازی نوین صنعت دارای سابقه ای درخشان در زمینه تولید انواع قطعات لاستیکی می باشد. مشتریان عزیز می توانید متناسب با نیاز خود و با اطمینان کامل نسبت به خرید این محصولات اقدام نمایید.
هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!